+381 64 23 76 183 info@metalstil.rs

Nadstrešnice

Potreban Vam je savet, produktivno rešenje ili inovativna ideja?

Vaš kućni ljubimac nema adekvatnu zaštitu? Nalazite se na pravom mestu jer će naše nadstrešnice zaštititi Vaš automobil od kiše, snega i drugih nepovoljnih vremenskih uslova, a u kombinaciji sa modernim dizajnom i širokim izborom, idealno će se uklopiti u Vaše dvorište.

U zavisnosti od potrebe kupca pravimo različite automobilskih nadstrešnica:

 

NADSTREŠNICE NA STUBOVIMA


Klasična nadstrešnica dokazane efikasnosti, idealan za zaštitu jednog ili više automobila. Osnove nadstrešnice su čelične konstrukcije, dok za krov nudimo različite vrste materijala, kao što su polikarbonatne ploče, profilisani lim, staklo ili neki drugi materijal po Vašoj želji.


CANTILEVER NADSTREŠNICE

Jednostavno i praktično rešenje za parkiranje automobila jer nemaju stubove koji mogu otežati pristup. Mogu se napraviti za jedan automobil ali se najčešće izrađuju za nekoliko. Otporni su na sve vrste vremenskih prilika. Jedino šta treba da osigurate ukoliko se odlučite za ovu vrstu nadstrešnice je pravilna drenaža.

 

NADSTREŠNICE SA OSTAVOM

Nadstrešnice sa malom ostavom funkcionalno su rešenje za Vaše dvoriste. Skladište se može iskoristiti za rešavanje “kreativnih nereda”, odlaganje bicikla, baštenskog alata, kanti za komunalni otpad, kosilice, itd. Istovremeno će zaštititi Vaš automobil.

Ako nijedan dizajn nadstrešnica od gore navedenih ne odgovara Vašim potrebama, imajte na umu da takođe pravimo nadstrešnice prilagođene željama naših kupaca. Ako je teren neravnomeran i zahtevan ili imate nedostatak prostora, naši stručnjaci će izneti rešenje i dizajn koji će odgovarati Vašim potrebama.

Glavna prednost naših nadstrešnica za automobile su odlična otpornost na vremenske uslove, širok raspon rešenja, najviši mogući kvalitet, nerđajući materijali i zagarantovana trajnost kao i jedinstveno i prilagođeno rešenje stvoreno uz pomoć naših stručnjaka.